Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Sant Joan Despí

Tenim el regal imprescindible per aquest Nadal

Publicat 11/11/2019

Un dels regals essencials que s’ha de fer durant el Nadal és un regal educatiu i si ens basem en aquest criteri, la millor opció gairebé sempre serà un llibre. En l’era digital, els més petits passen el dia envoltats de dispositius electrònics, com a pares i mares tenim el deure de transmetre el gust per la lectura als nostres fills i filles. Dedicar un temps diari a la lectura és un temps ben invertit, ja que sempre afavoreix al seu creixement personal i els ajuda a madurar i a adquirir uns valors.

Des de Kids&Us us volem ajudar a trobar el llibre perfecte per al vostre petit i per això posem a la vostra disposició el catàleg de regals per aquest Nadal Natural Gifts que podeu consultar aquí 

En aquest catàleg trobareu les aventures dels personatges més estimats de Kids&Us, la Gina Ginger i en Charlie Chives, la família dels Many Monsters o la Betty Sheep. Els llibres són 100% en anglès i els seus creadors són del mateix equip pedagògic que desenvolupa els cursos, de manera que el seu contingut i les històries que s’hi expliquen s’adapten a cada franja d’edat.

Al catàleg també trobareu jocs, llibres puzle i el Talking Pen, el dispositiu electrònic que llegeix els llibres de Kids&Us en un anglès perfecte. 

Els pelutxos també són educatius

Per als més petits, també trobareu pelutxos dels nostres personatges Mousy, Linda, Bunny i Sam. Els pelutxos també entren a dins de la categoria de joguines educatives, ja que amb ells els nens i nenes se senten acompanyats i segurs i, a més, els ajuden a desenvolupar habilitats socials i afectives a través de jocs de rol.

Descobriu els regals imprescindibles per al vostre fill/a en el nostre catàleg Natural Gifts, a la Botiga Online de Kids&Us o bé a l’escola Kids&Us més propera.

Compartiu-ho >