Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Sant Joan Despí

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Cristina

  Cristina

  Hola! Sóc la Cristina, m'encanta viatjar, llegir i conèixer noves cultures, fet que va despertar el meu interès per l'anglès des de ben petita. En 2014 vaig graduar-me en Filologia Anglesa i posteriorment vaig fer el Màster en Formació del Professorat. A Kids&Us treballo com a directora i també com a professora dels alumnes T&T. A més a més, dedico part del meu temps a formar a nous professors dels diferents centres Kids&Us.

 • Marina

  Marina

  Hola! Sóc la Marina i des de petita he sentit un gran interès per la llengua anglesa i la cultura britànica. Em vaig llicenciar en Psicologia a l’any 2014, i va ser fent pràctiques i treballant amb nens quan em vaig adonar de que la meva passió era ensenyar. Fa quatre anys que treballo a Kids&Us, ensenyant anglès tant als alumnes més petits com els nostres alumnes de l’etapa de Tweens. A més, aquest serà el meu segon any com a coordinadora de Kids. També treballo formant a professors de la xarxa de Kids&Us sobre el nostre mètode tan especial! Al meu temps lliure m’agrada llegir i anar al cinema.

 • Irina

  Irina

  Hola, sóc la Irina! M’agrada ajudar a la gent, a més de poder transmetre diferents valors i aprenentatge als nens i nenes, per això, vaig estudiar educació primària a la UB amb l’especialització de llengües estrangeres. Al meu temps lliure m’agrada viatjar i descobrir diferents estils de vida, però també gaudeixo amb bones lectures i series. A més a més, sóc la coordinadora dels cursos de Mousy, Linda i Sam.

 • Ainhoa

  Ainhoa

  Hola! El meu nom és Ainhoa i sóc la coordinadora del centre Tweens & Teens. Des de ben petita que la cultura britànica ocupa un lloc especial en la meva vida. Encara recordo com el meu pare m’explicava les fetes d’aquell passat colonial mentre recorríem l’illa de Menorca de cap a cap :la història d’amor de Lord Nelson y Lady Hamilton, les proeses del governador Richard Kane o el perquè d’alguns mots en el nostre singular dialecte. Actualment sóc estudiant del grau en Estudis Anglesos de la Universitat de Barcelona i algun dia m’agradaria formar part del canvi de perspectiva en l’ensenyament de l’anglès com a llengua estrangera.

 • Nerea

  Nerea

  Hola! Sóc la Nerea. La meva passió des de ben petita han estat els idiomes i és per això que vaig estudiar Filologia Hispànica a la UB, a més del certificat de Cambridge CELTA per ensenyar anglès com a llengua estrangera, i així com el Proficiency Certificate de Cambridge. La meva altra gran motivació és l’educació: m’encanta llegir llibre sobre pedagogia i psicologia, sóc monitora de lleure i he treballat a esplais i centres oberts amb nens en risc d’exclusió social, on també he fet voluntariat. Porto quasi 10 anys ensenyant principalment idiomes, com professora particular i també a escoles i aquest és el meu tercer any a Kids&Us!

 • Jessica

  Jessica

  Hola! El meu nom és Jessica i em vaig llicenciar en Filologia Anglesa el 2010. Ja fa més de 10 anys que imparteixo classes i m'apassiona veure els progressos dels meus alumnes any rere any. Actualment m'he iniciat en la preparació del certificat del nivell de Proficiency i m'agradaria seguir formant-me, tal i com ho fan els meus alumnes. A part de l'ensenyament, també m'encanta la cultura japonesa. En el meu temps lliure, m'agrada viatjar, llegir, escoltar música o bé, dibuixar.

 • Tabea

  Tabea

  Hola, sóc la Tabea i vaig créixer a un petit poble de Suïssa. L'any 2017 vaig acabar els meus estudis en Formació del Professorat de Secundària a la Universitat de Bern. A més d'alemany i art em vaig especialitzar en anglès i també vaig passar un temps treballant al Regne Unit per millorar el meu anglès i familiaritzar-me amb la cultura i la seva gent. Creixent amb una mare Alemanya, un pare Suïs i a un país amb quatre llengües oficials, ràpidament vaig desenvolupar un alt grau d'interès per les llengües i m'agrada descobrir-les tant com ensenyar-les. Al meu temps lliure m'agrada passejar per la muntanya, llegir i tinc una gran passió per la il·lustració botànica i la pintura amb tinta.

 • Laura

  Laura

  Hola, sóc la Laura! Des de ben petita m'ha interessat l'aprenentatge de llengües estrangeres i especialment l'anglès. La meva mare va estudiar turisme i sempre m'ha transmès la importància de l'anglès al món actual. Sóc graduada en Educació Infantil i Educació Primària a la Universitat de Barcelona, amb l'especialitat de mestra de llengües estrangeres. Des de fa temps imparteixo classes particulars i he treballat com a monitora de lleure en anglès. He tingut l'oportunitat de conviure amb natius en alguns cursos que he fet i tots han estat experiències molt gratificants i constructives. Les meves grans passions són la meva família i els meus amics, viatjar, el patinatge sobre gel i la gastronomia de tots els colors i de totes parts. Aquest any és el segon a Kids&Us i segueixo amb moltes ganes de contagiar el mateix entusiasme per aprendre l'idioma que em va transmetre la meva mare quan era petita. Here we go!

 • Judit

  Judit

  Hola! Sóc la Judit, actualment estudiant de Magisteri a la UB. Abans de dedicar-me a l'educació vaig estudiar Turisme, sempre he treballat utilitzant diferents idiomes i he treballat en diferents hotels, albergs... Però va ser durant una estada a Australià, on vaig treballar com a au-pair, que vaig descobrir la meva verdadera motivació: els nens i l'ensenyança. Allà vaig obtenir el meu CELTA i des d'aleshores no he parat d'impartir classes a nens i adults tot gaudint de cada moment. M'encanta viatjar i crec que l'anglès és una eina molt important per obrir-nos portes al futur.

 • Ainoa

  Ainoa

  Hola! Sóc l'Ainoa, des de ben petita he tingut facilitat per aprendre idiomes i he volgut dedicar-me a l'ensenyança. És per això que després d'acabar el grau en Traducció i Interpretació (en anglès i llengua de signes catalana) vaig decidir fer el màster en Formació del Professorat per dedicar-me a l'ensenyança d'anglès. M'encanta viatjar i descobrir noves cultures i he viscut a Anglaterra en dues ocasions. Aquest és el meu primer any a Kids&Us.

 • Neus

  Neus

  Hola! Sóc la Neus, estudiant de Traducció i Interpretació i futura estudiant d'Educació, ja que fa uns quants anys que em dedico a ensenyar llengües i trobo fascinant com aprenen els nens. Des de ben petita he sentit un gran interès pel Regne Unit i Irlanda, i és per això que l'anglès sempre ha format part de la meva vida i és una de les meves passions. El que més m'agrada fer en el meu temps lliure és viatjar per tot el món i conèixer cultures diferents.

 • Ioana

  Ioana

  Hola! El meu nom és Ioana i sempre he tingut passió per les llengües estrangeres i treballar amb nens. Això m'ha portat a seguir una carrera en el món de l’ensenyament. Tinc un títol en Pedagogia Social i un com a Mestre en Teràpia de Parla i Audiologia Educativa. A més, tinc més de 15 anys d’experiència en tres països diferents (Romania, EUA, Alemanya i ara, aquí), en centres educatius públics i privats. Penso que els nens són el nostre futur i depèn de nosaltres, pares i mestres, ser els seus exemples. Sempre he provat de ser el model per al meu alumnat i espero haver transmès els millors valors i destreses en els nens amb els quals he treballat durant els anys. M’encanta aprendre noves llengües , les manualitats, llegir, viatjar, i per sobre de tot, ser la millor mare per a la meva filla.

 • Mireia

  Mireia

  Hola! Sóc la Mireia i actualment estic estudiant el grau d'educació primària. Ensenyar ha sigut la meva passió des de ben petita, sempre he somiat en tenir la meva classe, veure els progressos dels meus alumnes i ajudar-los a aconseguir els seus objectius. El que més m'agrada ensenyar és l'anglès; va ser el meu pare qui sempre m'ha transmès la importància de parlar diferents llengües i sempre m'ha agradat molt conèixer altres cultures i viatjar. Els meus hobbies són ballar i el teatre i durant el meu temps lliure, m'encanta veure series en versió original. Tinc moltes ganes d'aprendre junts i de transmetre la meva passió per l'anglès a tots els nens i nenes!

 • Carolina

  Carolina

  Hola! Sóc la Carolina i des de ben petita he tingut clar que em volia dedicar al món de la docència. Per aquest motiu, vaig decidir estudiar el grau d'Educació Primària en anglès, ja que sempre he tingut un gran interès cap a les llengües estrangeres. A part de l'educació, la meva altra passió és viatjar, poder descobrir llocs, i cultures. Fer una estada Erasmus a Eslovènia em va permetre unir les meves passions, la docència, viatjar i l'anglès. Actualment continuo formant-me i aprenent sobre noves metodologies innovadores i dinàmiques per tal de garantir un aprenentatge significatiu pels infants.

 • Eva

  Eva

  Hola! Sóc l'Eva. La meva passió és viatjar i conèixer diferents cultures i maneres de viure. Sempre que puc agafo la motxilla i inicio alguna aventura. Això m'ha permès adonar-me que l'anglès és crucial en aquest món tan globalitzat. També m'agrada molt els esports i la música. Vaig estudiar el grau d'educació primària bilingüe amb especialització de la llengua anglesa. A més, vaig realitzar les pràctiques a un col·legi de Finlàndia durant tres mesos on em vaig enriquir molt del seu estil educatiu i del seu estil de vida tan diferent del nostre. Finalment, com a docent, sempre intento transmetre als infants la importància de ser crítics i respectar la diversitat que trobem a la nostra societat.

 • Jack

  Jack

  Hola, sóc en Jack i sóc d'una petita ciutat a l'oest d'Irlanda. L'anglès és la nostra primera llengua però també tenim la nostra llengua pròpia, l’irlandès. He estudiat Tecnologia de la Música a la universitat i també he completat un certificat (TEFL) per ensenyar anglès. He ensenyat música des que era adolescent, amb nens i adolescents, majoritàriament. Gaudeixo molt treballant amb aquests grups d'edat! Durant els meus viatges he ensenyat anglès a nens a Ghana, així com a França. Recentment he estat treballant "online", fent classes de conversa en anglès. L'educació és la meva passió! En el meu temps lliure, m'agrada viatjar, la música, llegir i fer esport.

 • Cristina S

  Cristina S

  Hola! Soc la Cristina i ja des de ben petita he tingut passió pel món educatiu. És per això que vaig estudiar Educació Primària i una especialització en l'ensenyament de llengües estrangeres. La passió per la llengua anglesa va venir després, quan vaig començar a viatjar i a meravellar-me d'altres cultures, estils de vida i maneres de pensar diferents. Tot i que la vida m'ha acabat guiant per un camí professionalment diferent, mai he deixat d'estar lligada a l'ensenyament i a la màgia d'estar amb nens i nenes. Al meu temps lliure m'agrada jugar amb el meu gos i passejar per la muntanya.

Compartiu-ho >