Kids&Us Sant Joan Despí

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Cristina

  Cristina

  Hola! Sóc la Cristina, m'encanta viatjar, llegir i conèixer noves cultures, fet que va despertar el meu interès per l'anglès des de ben petita. En 2014 vaig graduar-me en Filologia Anglesa i posteriorment vaig fer el Màster en Formació del Professorat. A Kids&Us treballo com a directora i també com a professora dels alumnes T&T. A més a més, dedico part del meu temps a formar a nous professors dels diferents centres Kids&Us. ¡

 • Irina

  Irina

  Hola, sóc la Irina! M’agrada ajudar a la gent, a més de poder transmetre diferents valors i aprenentatge als nens i nenes, per això, vaig estudiar educació primària a la UB amb l’especialització de llengües estrangeres. Al meu temps lliure m’agrada viatjar i descobrir diferents estils de vida, però també gaudeixo amb bones lectures i series. A més a més, sóc la coordinadora dels cursos de Babies i Kids.

 • Ainhoa

  Ainhoa

  Hola! El meu nom és Ainhoa i sóc la coordinadora del centre Tweens & Teens. Des de ben petita que la cultura britànica ocupa un lloc especial en la meva vida. Encara recordo com el meu pare m’explicava les fetes d’aquell passat colonial mentre recorríem l’illa de Menorca de cap a cap :la història d’amor de Lord Nelson y Lady Hamilton, les proeses del governador Richard Kane o el perquè d’alguns mots en el nostre singular dialecte. Actualment sóc estudiant del grau en Estudis Anglesos de la Universitat de Barcelona i algun dia m’agradaria formar part del canvi de perspectiva en l’ensenyament de l’anglès com a llengua estrangera.

 • Marina

  Marina

  Hola! Sóc la Marina i des de petita he sentit un gran interès per la llengua anglesa i la cultura britànica. Em vaig llicenciar en Psicologia a l’any 2014, i va ser fent pràctiques i treballant amb nens quan em vaig adonar de que la meva passió era ensenyar. Fa quatre anys que treballo a Kids&Us, ensenyant anglès tant als alumnes més petits com els nostres alumnes de l’etapa de Tweens. A més, aquest serà el meu segon any com a coordinadora de Kids. També treballo formant a professors de la xarxa de Kids&Us sobre el nostre mètode tan especial! Al meu temps lliure m’agrada llegir i anar al cinema.

 • Jessica

  Jessica

  Hola! El meu nom és Jessica i em vaig llicenciar en Filologia Anglesa el 2010. Ja fa més de 10 anys que imparteixo classes i m'apassiona veure els progressos dels meus alumnes any rere any. Actualment m'he iniciat en la preparació del certificat del nivell de Proficiency i m'agradaria seguir formant-me, tal i com ho fan els meus alumnes. A part de l'ensenyament, també m'encanta la cultura japonesa. En el meu temps lliure, m'agrada viatjar, llegir, escoltar música o bé, dibuixar.

 • Tabea

  Tabea

  Hola, sóc la Tabea i vaig créixer a un petit poble de Suïssa. L'any 2017 vaig acabar els meus estudis en Formació del Professorat de Secundària a la Universitat de Bern. A més d'alemany i art em vaig especialitzar en anglès i també vaig passar un temps treballant al Regne Unit per millorar el meu anglès i familiaritzar-me amb la cultura i la seva gent. Creixent amb una mare Alemanya, un pare Suïs i a un país amb quatre llengües oficials, ràpidament vaig desenvolupar un alt grau d'interès per les llengües i m'agrada descobrir-les tant com ensenyar-les. Al meu temps lliure m'agrada passejar per la muntanya, llegir i tinc una gran passió per la il·lustració botànica i la pintura amb tinta.

 • Mònica

  Mònica

  Em dic Mònica i sóc Tècnica en Educació Infantil i Pedagoga. Fa 10 anys que em dedico a l'educació i aquest és el meu 6è any a Kids&Us. Estic molt contenta de poder continuar ensenyant dins del mètode! M'encanten els idiomes i descobrir llocs nous, vaig viure un any a París així que a més d'anglès també parlo una mica de francés. Els meus altres hobbies són l'esport, els videojocs, la fotografia, la pintura i els animals. Tinc moltes ganes de conèixer- vos a tots i totes, segur que aquest any ens ho passem d'allò més bé!

 • Paul

  Paul

  Hola, soc en Paul. Vaig néixer a Cambridge, al Regne Unit i he viscut a Londres durant molts anys. Barcelona és ara casa meva i desprès d’estudiar TEFL a la ciutat em vaig convertir en professor d’anglès. Sempre vaig voler ser professor i ara puc gaudir ajudant els meus alumnes sota el sol espanyol! Somni fer realitat! Gaudeixo treballant amb persones de totes les edats per ajudar-los a aprendre anglès i sempre es molt gratificant ver als estudiants créixer i desenvolupar les seves habilitats lingüístiques. Quan no estic donant classe, gaudeixo del ioga, el ciclisme i d’explorar la ciutat.

 • Lídia

  Lídia

  Hola, soc la Lídia! Sempre he sentit un gran interès pels idiomes, concretament per l’anglès i la seva cultura, i la riquesa que aporten. És per això, que vaig decidir endinsar-me en el món de la llengua anglesa i vaig estudiar Estudis Anglesos a la Universitat de Barcelona. A més, m’agrada ajudar i poder transmetre valors, per això vaig fer el Màster en Formació del Professorat per poder aprofundir més en el sistema educatiu actual i poder dedicar-me al món de l’ensenyança. El que més m’agrada d’aquesta professió és poder ajudar i motivar l’alumnat a aprendre anglès de manera enriquidora, a més a més, de poder contribuir i formar part de l’ensenyament i l’adquisició d’aquesta llengua.

 • Vinyet

  Vinyet

  Hola, sóc la Vinyet! Fa diversos anys que dono classes d’anglès a nens i joves, sempre m’ha agradat ensenyar i ajudar als altres. Al setembre començaré a estudiar Empresa Internacional a la Universitat de Barcelona i tinc moltes ganes de seguir formant-me i millorar com a persona. Sempre intento ser una persona alegre i positiva. M’encanta viatjar i descobrir nous països amb la família i els amics. Vaig tenir la sort d’estudiar durant un any a Irlanda, això em va donar l’oportunitat de conèixer grans persones, tornar-me més independent i millorar molt el meu anglès! Allà vaig obtenir el Proficiency Certificate de Cambridge. Estic il·lusionada de començar a formar part de l’equip de Kids&Us i donar el millor de mi mateixa!

 • Elena

  Elena

  Hola, sóc l’Elena! Estic estudiant Psicologia i m’apassiona el món de l’aprenentatge i dels idiomes. Penso que l’educació és el futur, pel que crec que cada alumne ofereix una oportunitat de fer del món un lloc millor; és per això que m’encanta poder conversar amb els nens, comprendre’ls i transmetre l’entusiasme necessari per aprendre anglès amb diversió. Sóc una persona inquieta i curiosa, pel que m’agrada viatjar i endinsar-me en noves cultures. A més, gaudeixo molt de l’esport, de l’aire lliure, de la companyia d’amics i família i d’una bona lectura. Estic desitjant poder aprendre i passar-ho bé tots plegats!

 • Lucía

  Lucía

  Hola! Em dic Lucía. La meva passió pels idiomes va començar quan els meus pares van decidir portar-me a un institut bilingüe. Tant era el meu interès per la llengua anglesa que vaig decidir cursar el Grau en Estudis Anglesos. Durant la carrera, vaig realitzar una estada Erasmus a Londres, la qual cosa em va permetre impregnar-me d'aquesta cultura i considerar la ciutat com la meva segona llar. Després d'acabar la carrera, vaig tornar a Londres per treballar com Aupair, una experiència on vaig combinar el meu gust per tot el relacionat amb la llengua anglesa amb una altra de les meves àrees d'interès: el treball amb nens. També sento especial atracció pel món de la traducció, és per això que em vaig mudar a Barcelona per a estudiar un Màster en Traducció i Interpretació. M'encanta viatjar, descobrir nous llocs i les seves cultures, a més de llegir, fer manualitats i practicar esport. Estic desitjant poder passar temps amb els alumnes per a transmetre'ls la meva passió per l'anglès, a més d'aprendre d'ells i veure els seus progressos.

 • Laura

  Laura

  Hola! Sóc la Laura. Una de les meves passions des de ben petita ha estat aprendre llengües estrangeres i per això he estudiat anglès, francès i aquest any començo alemany. Una altra de les meves passions és viatjar i entendre el món i les diverses cultures i això m'ha portat a estudiar Turisme al CETT (Universitat de Barcelona). Aquest és el segon any que treballo a Kids&Us. Veure com els nens gaudeixen aprenent i avancen en l'aprenentatge de la llengua em sembla fantàstic i m'encanta formar part d'aquest procés. En el meu temps lliure m'agrada viatjar, fer fotos i sortir de ruta en moto.

 • Maria

  Maria

  Hola! Sóc la Maria i aquest serà el meu primer any a Kids&Us. Vaig començar a estudiar anglès des de que era ben petita i des de sempre m'ha cridat l'atenció conèixer noves cultures i idiomes. També m'agrada molt escoltar música i passejar per la natura. Actualment sóc estudiant d'enginyeria industrial a la UPC i durant els darrers 3 anys he sigut monitora de lleure. Tinc moltes ganes de conèixer-vos a tots i totes!

 • Andrea

  Andrea

  Hola, sóc l'Andrea! Una dada curiosa meva és que sóc una persona molt cinèfila. Gràcies a aquesta passió per les pel·lícules i les sèries, veient-les en versió original, vaig comprendre que l'anglès era un idioma important i em beneficiaria en un futur, per la qual cosa vaig decidir aprendre la llengua anglesa pel meu compte. Aquesta passió també la comparteixo amb els meus estudis: Comunicació Audiovisual. Des del meu punt de vista, aquesta barreja entre l'audiovisual i la llengua és una forma didàctica d'aprendre un nou idioma. Sempre m'ha agradat treballar amb nens/es i, per aquest motiu, em vaig treure el títol de monitora de temps lliure l'any 2017 i, fins ara, he anat fent classes extraescolars d'anglès, o de ball, entre altres coses.

 • Jordi

  Jordi

  Hola! Sóc en Jordi. M’agrada molt viatjar, la música i fer tot tipus d’esports. Em vaig graduar en Filologia Anglesa i sempre m’ha agradat donar classe. Els últims anys he estat viatjant per tot el món, visitant molts països i coneixent persones arreu del món. Vull compartit aquesta experiència i coneixements adquirits amb els meus alumnes. La docència és la meva passió i crec que entre rialles i somriures s’adquireixen millor els coneixements. Així que amb molta Il·lusió començo una etapa nova en la família Kids&Us.

 • Laia

  Laia

  Hola! Soc la Laia! M'agrada molt el teatre, la música, el ball, però sobretot m'agrada conèixer, descobrir i viatjar! Estudio Pedagogia i des de fa molt de temps que treballo amb infants. A més a més, tinc una família molt gran on també he hagut de cuidar a uns quants menuts. Porto estudiant anglès des que era molt petita, i l'any 2017 vaig marxar un estiu al Regne Unit per seguir formant-me. Allà vaig aprendre molt i vaig agafar molta estima a l'idioma, ja que gràcies a aquest, vaig conèixer a persones molt especials. Per això que estic aquí, perquè els nens gaudeixin, aprenguin i estimin l'idioma tant com jo. Amb ganes i energia ens ho passarem molt bé!

Compartiu-ho >